Albayrak Anaokulu
(484) 411-2154
(0__) ___-____

VİZYON

Albayrak anaokulu olarak vizyonumuz Okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen, çocuk haklarını koruyan ve aile katılımına verdiği önem doğrultusunda çocukları yetiştirmeyi sürdürmektir.

MİSYON

Okulumuzda “Her çocuk özeldir” ilkesi doğrultusunda öğrenci merkezli bir anlayış benimsenir. İnsani değerlere sahip, zorlu yaşam koşullarının karşısında, özgüvenleri sayesinde dimdik ayakta durabilen, özgür ve bağımsız kararlar alıp uygulayabilen, yaratıcı, girişken, etkili iletişim kurabilen, sorun çözebilen bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

İkili Öğretim